Başağaç İlkokulu

Vizyon: Farklı fikirlerin hayat bulduğu ve gerçekleştireceği etkinliklerle örnek, Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak. Öğrencilerimizi, hayata ve orta öğretime hazırlamak için, sağlıklı ve güvenli bir ortamda, tüm imkânlarımızı etkili ve verimli bir şekilde kullanarak, onları ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kendisini geliştirebilen ve çağın gereklerine uyum sağlayabilen bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:00-13:30